Skip to main content

Posts

Featured

Jangan Percaya Mary Jardin

Salam alaykum semua.Amboi amboi. Ni blog siapa ni yg dah berlumut ni. HahaDah lama tak jengah blog sendiri ni. Harap harap sihat la blog ye. Maafkan penulis blog ni yg tidak menyimpan masa untukmu. Heeee.Ok dah dah. Apa Liza nk kongsikan kali ni?Pasal Mary Jardin la haaa. Penipu kot Mary Jardin. Ceittt.Ceritanya begini. Liza sejak keje kat company skrg ni, muka liza mengalami masalah kulit kering sampai mengelupas kat hidung tu. Mak aihhh. Stressss hakak tau.Tetibe Liza terjumpa la Mary Jardin ni. Classmate kat UMP dulu jual. Mula mula terfikir jgk, amende MJ ni. Tak pernah dengar pun.Pastu Liza pun contact la kawan Liza, Atiqah namanya. Tanya pasal MJ ni. Bla bla bla. Tanya harga, ermmm boleh tahan mahal jugak haaaa. RM175 untuk Basic Set. So, Liza hold dulu. Alasan, nak cari yg lain dulu.What happened between, malas nk cerita sbb panjang sgt. So, at the end Liza beli jgk la MJ ni. Sbb muka dah teruk sgt.Pastu tgk post kawan Liza ni, mcm menarik je. Ok cuba jgk la. HahaMula-mula paka…

Latest posts

Jemputan Nasi Minyak

Oh Training!

.:: A short story ::.

.:: Highlight in 2013 ::.